Jag är inte död, jag bara har ett liv som tar lite tid...

Har jobbat mycket och inte varit hemma, så den tid jag har vid datorn går åt till tvåvägskommunikation. ...och en hel del bilsurfande! Efter en massa grubbel hit och dit på räntor, månadsutgifter och kamremmar har vi kommit fram till en rimlig nivå för vad vi ska ha. Till slut blir det en bil med mer mil, men med kammremmen bytt. Lån tar vi på bilfirman för räntan är så mycket bättre än bankens, så var det med det!

Är hemma idag i alla fall (när vi är båda hemma, K och jag, så är det alltid något som ska klippas, klyvas, kapas, målas eller fixas, men nu "måste" jag vara inne med barnen!)

Just det, vi har köpt ett Singstar också! Det tar tid, men shiiiit vad kul det är!!! :-D

Ledsen

Sitter och känner mig så ledsen. G blev väckt av en katt som hoppade upp i hans säng när han somnat och han blev så ledsen! Det tog mer än en timme innan han somnade om och nu ligger han och småsnyftar i sömnen! Det skär i mitt hjärta!!!

Tog bort personbilder

Läste just om ett gäng sjuka människor som snor barnbilder och gör egna bloggar och låtsas att det är deras barn. Obehagligt och inget jag vill bidra till (även om just jag inte har några besökare typ).

Slut på det, eventuellt återkommer de om jag kan göra vattenmärken.

Har varit tävlingsveterinär på trav idag, är heeeeeelt slut nu. Åtta timmar i en lite glasbur = kokt.

En personlig vendetta

Anna Odell, konstfackstudenten som uppmärksammades när hon spelade psyksjuk i januari i år, har efter tre månaders sugande på karamellen äntligen fått en tillräckligt stor tidning att glänsa i. I en stor artikel idag berättar hon om sitt "verk" och vad som föregått det. Och döm om min förvåning när det visar sig handla om en personlig vendetta!! Odell har nämligen varit tvångsintagen på S:t Görans för fjorton år sen och blev då lagd i bälte och anklagad för att ha varit våldsam trots att Odell inte uppfattade sig som våldsam då. Nu iscensatte hon situationen igen för att bevisa att hon har rätt!!! Herregud, hur barnslig får man vara?

1) Det finns andra vägar att gå om man upplever sig felbehandlad av sjukvården
2) Man ska absolut inte använda sig av skattepengar för någon form av "ni var dumma"-polemik
3) Hur i hela fridens namn visste hon att hon skulle bli lagd i bälte igen, hur långt hade hon gått för att provocera fram det så att hon kunde "bevisa sin sak" ? Hur långt gick hon? Hur hade hennes "rättfärdigande" av den här leken annars låtit?

Jag antar att Odell sitter hemma och njuter av all uppmärksamhet. Men detta är inget "verk", detta är att profitera på människors engagemang och välvilja. Det Odell missar i sin egotripp är att hon bidrar till det (redan stora) föraktet för modern konst.

Hoppas att hon snabbt försvinner i glömska och låter riktiga konstnärer komma fram!

Musarm

Våren får underliga konsekvenser för mig. Ljuset gör att jag vill ut och fixa i trädgården, och när jag gör det så gör jag det till 100%, med påföljden att den här tantkroppen jag bor i säger tack och hej. Den här gången var det sekatören och motorsågen som gjorde att jag fick musarm (eller sekatörarm kanske det heter då?). Med påföljden att jag knappast kunnat sitta vid datorn annat än det allra nödvändigaste. Men nu är handen nästan sig själv igen,  och jag jobbar i kapp vid datorn. (Tur att jag har ett jobb som bara till 95% pågår vid en dator... :-/ )

Det som varit kul är: En resa till mammas sommarhus och där en rom-o-cola-dränkt SingStar-kväll med goda vänner. Vi sjöng (skrålade?) i sju timmar, somnade 02.00 och vaknade 05.30 av barnen. Härliga tider! :-D

Så nu vill jag haaaaaa en PS3 och ett SingStar. Snälla tomten?

G vägrar fortfarande äta, men ett framsteg är i alla fall att han den 30/4 på morgonen (!) plötligt kunde säga de "klassiska bebisljuden"! Så nu genljuder huset av da-da-da-da-da-ba-ba-ba-ba så man blir alldeles mjuk i hjärtat!

RSS 2.0