En personlig vendetta

Anna Odell, konstfackstudenten som uppmärksammades när hon spelade psyksjuk i januari i år, har efter tre månaders sugande på karamellen äntligen fått en tillräckligt stor tidning att glänsa i. I en stor artikel idag berättar hon om sitt "verk" och vad som föregått det. Och döm om min förvåning när det visar sig handla om en personlig vendetta!! Odell har nämligen varit tvångsintagen på S:t Görans för fjorton år sen och blev då lagd i bälte och anklagad för att ha varit våldsam trots att Odell inte uppfattade sig som våldsam då. Nu iscensatte hon situationen igen för att bevisa att hon har rätt!!! Herregud, hur barnslig får man vara?

1) Det finns andra vägar att gå om man upplever sig felbehandlad av sjukvården
2) Man ska absolut inte använda sig av skattepengar för någon form av "ni var dumma"-polemik
3) Hur i hela fridens namn visste hon att hon skulle bli lagd i bälte igen, hur långt hade hon gått för att provocera fram det så att hon kunde "bevisa sin sak" ? Hur långt gick hon? Hur hade hennes "rättfärdigande" av den här leken annars låtit?

Jag antar att Odell sitter hemma och njuter av all uppmärksamhet. Men detta är inget "verk", detta är att profitera på människors engagemang och välvilja. Det Odell missar i sin egotripp är att hon bidrar till det (redan stora) föraktet för modern konst.

Hoppas att hon snabbt försvinner i glömska och låter riktiga konstnärer komma fram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0