Äntligen! :-)

Idag röstade riksdagen igenom äktenskap för homosexuella! Kan bara säga som Fylking, äntligen!! (och jag är inte ironisk). Själv är jag ju "registrerad partner" sen snart åtta år, men nu får vi chansen att göra om det på riktigt om vi vill (partnerskapen kommer inte automatiskt att bli äktenskap utan det krävs en ny vigsel eller någon form av ifyllande av blankett, det är ju klart mer romantiskt med en kyrklig vigsel!)

Annars har vi bränt kontokortsplast idag, F saknade plötsligt alla möjliga kläder (ungen växer ju så frb) så det vara bara att bita ihop och shoppa loss. Nu har han så snygga kläder så jag vill äta upp honom! Skulle lägga in bilder och länkar, men Stadiums hemsida är så seg att de förtjänar någon form av antimedalj! En grön snygg jacka med matchande byxor och mössa blev det i alla fall.

Bildilemmat ligger på lite "tankeis". Vi har nog bestämt att behålla V40:n vi har nu och bara köpa en bil till, men vi måste fundera på hur mycket vi ska lägga och på vilken bil... *lyxproblem*

Kommentarer
Postat av: mimmi

missade ju de ja skulle skriva här jue...

-grattis ;) eller vad säger man?

blir de kyrkligt nu då? :D

vi va iväg på rådhuset ifredags...därav bloggtorkan efter de...

fin fint va de ;)

2009-04-09 @ 17:54:15
URL: http://mimmilicious.blogg.se/
Postat av: Kattgalenmamma

Ååååhhh! STORT grattis Mimmi!! Så du är fru nu då!? :-) Härligt!!!

2009-04-09 @ 19:12:18
URL: http://kattgalenmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0